Escola bressol pam i pipa (Gràcia)

foto1
Classe de l'Arc de Sant Martí
foto1
Classe dels Estels
foto1
Classe de la Lluna
foto1
Classe dels Núvols
foto1
Classe de la Pluja

932 374 836
gracia@escolapamipipa.cat
ContacteL'AMPA permet que les famílies es coneguin més entre elles.L’escola conta amb A.F.A.(associació de famílies d'alumnes).

L’A.F.A. coopera en la preparació d’activitats de l’escola obertes a les famílies, organitzen xerrades d’interès comú, sortides de caps de setmana…

Això permet que les famílies es coneguin més entre elles i puguin comunicar les seves il·lusions i preocupacions per temes que afecten als seus fills.

L’escola està oberta a aquesta participació i per això vol animar-vos a participar-hi.

La família té un paper molt important a l'escola.La família té un paper molt important a l’escola. Els pares i mares acompanyen cada dia al seu fill fins la classe i així tenen un contacte directe amb la mestra, fet que creiem fonamental en aquestes edats.

Cada nen o nena té el seu diari, on la mestra apunta cada dia com ha passat el dia a l’escola i on la família escriu tot allò que cregui oportú sobre el seu fill/a.

Per que sabeu més específicament les activitats que duen a terme els vostres fills/es cada dia, a cada classe hi podeu trobar un apartat on consultar la programació i a més a més, cada mestra té penjada una pissarra on explica allò que han fet cada dia.

Al llarg del curs fem diverses reunions, entrevistes personals i donem un informe a final de curs.